دعوت مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز- از افراد صاحب ایده و خلاق جهت استقرار و برخورداری از حمایت های ویژه

دعوت مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز -از افراد صاحب ایده و خلاق جهت استقرار و برخورداری از حمایت های ویژه

۰۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۰۲۰ اخبار اطلاعیه
تعداد بازدید:۱۶۸

جلسه هسته ها و واحدهای فناور با حضور ریاست محترم واحد، معاونت محترم پژوهش و فناوری واحد و مدیر محترم مرکز رشد در سالن جلسات دفتر رئیس محترم واحد برگزار شد در این جلسه جناب آقای دکتر فرج اله براتی عنوان داشته اند سالهاست که ایران در عرصه علم و چاپ مقاله در دنیا جایگاه مناسبی پیدا کرده است اما نرخ تبدیل علم به ثروت یا فناوری بسیار پایین می باشد باید بطور جدا از پایان نامه ¬¬¬های کتابخانه ای دوری کرد و به سمت تحقیق بر اساس نیاز جامعه، حل مشکلات، ایجاد رفاه و افزایش ثروت متمرکز شد. در ادامه جلسه معاون محترم پژوهش و فناوری ضمن خیر مقدم به مدعوین گرامی، مرکز رشد واحد اهواز را  یکی از مراکز رشد خوب کشور دانست و در پیش بینی بودجه 99-98 با توجه به اهمیت موضوع  بحث اقتصاد دانش بنیان  به طور جداگانه مطرح شده است و یکی از مسائل که در این بودجه دیده شده حمایت از هسته ها و واحدها فناور، راه اندازی شتاب دهنده ها تخصصی، سامانه بازاریابی محصولات، ایجاد شرکت های دانش بنیان، ساخت نمونه اولیه و برگزاری فن بازار است که سازمان مرکزی در برنامه خود دیده است و بر آن تاکید کرده است.
در پایان مدیر محترم مرکز رشد عنوان داشته با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی حدود پنچ سال است که به طور جدی وارد این عرصه شده است در ابتدا با کمبودهای از قبیل سازوکار اجرایی روبه رو بوده است که بحمدالله الان شرایط برای حمایت از افراد خلاق فراهم شده است و ما آمادگی خود را جهت حمایت از کلیه افراد صاحب ایده و نوآور از هر صنفی هیات علمی، دانشجو، کارمند و حتی افراد خارج از دانشگاه با هر سطح سوادی را اعلام می کنیم. متقاضیان برای کسب اطلاعات لازم می توانند از سایت مرکز رشد به آدرس roshd.iauahvaz.ac.ir دیدن نمایند یا هر روز در ساعات اداری به ساختمان مرکز رشد واقع در سه راه فرودگاه جنب رستوران کلید طلایی مراجعه نمایند.

نظر شما :