استقرار نخستین هسته فناور در مرکز رشد واحد اهواز

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۰ کد : ۲۵۱۰ اخبار اطلاعیه
تعداد بازدید:۶۵۶
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: «با امضای قرارداد استقرار شرکت فنی مهندسی مبتکر کاران آسانا نخستین هسته فناور در مرکز رشد مستقر شد.»
استقرار نخستین هسته فناور در مرکز رشد واحد اهواز

به گزارش روابط عمومی واحد اهواز، جعفر ملک محمدی زمینه فعالیت شرکت فنی مهندسی مبتکر کاران آسانا را فنی مهندسی، طراحی و تولید برشمرد و اظهار کرد: «این شرکت با ارائه طرحی با عنوان «طراحی و ساخت سیستم محافظ هوشمند» موفق به اخذ تائیدیه های داوران مرکز شد و با موافقت شورای مرکز به عنوان هسته فناور در مرحله پیش رشد از ایده فناورانه برای تثبیت و تکمیل ایده و تیم کاری، شناخت بازار و ساخت نمونه و در نهایت آمادگی برای ایجاد یک واحد فناور مبتنی بر علم و فناوری (دانش بنیان) با جهت گیری اقتصادی برای ورود به دوره رشد است.»

مدیر مرکز رشد واحد اهواز گفت: «این مرکز با خوشامد به هسته فناور برای ورود به عرصه کسب و کار دانش‌بنیان، تلاش این هسته فناور برای اثبات ادعای ارائه شده را به طور جدی رصد و ارزیابی خواهد کرد.»

ملک‌محمدی حمایت‌های مرکز رشد از اینگونه هسته‌ها را ارائه خدمات آموزشی، توانمندسازی و مشاوره و همچنین استفاده از خدمات عمومی و اختصاصی مرکز اعلام کرد و گفت: «مرکز تا سقف ۰۰۰ ر ۰۰۰ ر ۵۰ ریال امکانات و تجهیزات و مبلغ ۰۰۰ ر ۰۰۰ ر ۱۰۰ ریال کمک هزینه برای ساخت نمونه اولیه از محل بودجه پژوهشی واحد در این مرحله در اختیار این هسته‌ها قرار خواهد داد.»

( ۲ )